- dbrom.ro
- dbrom forum
::: nr. 7-8 ::: 4 - 11 martie 2002 ::: dbrom despre dbrom :::
contact: dbrom@dbrom.ro
de ce noi despre noi? de ce autodenuntarea? in primul rand pentru ca dbrom-ului ii vine usor sa vorbesca despre sine. si in al doilea rand pentru ca era nevoie ca dbrom-ul sa o faca.

nevoia lumii de a defini orice ce pare sa nu cadreze unui tipar existent a impins si "din basmele romanilor" in acest vartej al definitiei. ne-am dat seama insa ca nu exista o definitie unica. nu exista un singur cuvant sau o singura idee care sa protejeze dbrom-ul.

de aceea dbrom inseamna altceva pentru fiecare persoana care il acceseaza. de aceea dbrom vorbeste in aceasta saptamana despre sine. dbrom despre dbrom. dbromificatii despre dbrom. dbromificatii despre dbromificati. si daca voi defineati dbrom altfel, asteptam definitia voastra.

pentru ca dbrom are capacitatea cameleonica de a se adapta vizitatorului. cate ceva pentru fiecare. cate ceva din noi.

sa ne fie de dbrom.

[extras din manifestul site-ului]

dbrom s-a nascut pentru ca simtit nevoia de el. Cand oamenii de pe strada au devenit fantome halitoare de televizor, o serie de ipocriti cu cod numeric personal, cete de resemnati, blazati si ignoranti care faceau mai mult decat umpleau peisajul realitatii. Incercau sa il modeleze dupa chipul si asemanarea lor.

Pseudo-intelectualii, guru de cartier, femeile fatale lunare, prostii de circumstanta si cei prin formatie, hotii de timp, idei si sperante, vandalii bunului simt, curvele sclifosite si eroii de o zi. Toate personaje pe care le-am aliniat la zidul urbanului pentru ca au impresia ca lumea e roz, ca lumea e Pro, ca tot ce zboara se mananca.


[c] copyright www.dbrom.ro, 2002. all rights reserved.