textele publicate reprezinta opiniile autorilor. textele si fotografiile sunt proprietatea dbrom.ro si a autorilor lor. reproducerea este interzisa. pentru comentarii sau sugestii scrieti la dbrom@dbrom.ro sau vizitati forumul.
[ ::: introducere ::: ]

::: text: dbrom :::

din momentul in care dbrom a rostit cuvantul bucuresti, existanta acestui update tematic a fost stabilita. nu mai era cale de intoarcere. la inceput parea redundanta ideea de a dedica bucurestiului o serie intreaga de texte cand, citind dbrom, nu se poate sa nu il recunosti de atatea zeci de ori.

dar una e sa scrii despre ceva si altceva e sa dedici acea scriere. acest update tematic este dedicata bucurestiului. acest update tematic a pornit de la premisa ca bucurestiul nu suporta defintii, clasificari, clisee, etichetari... premisa s-a mentinut pana la final.


foto: horM0nu

indiferent de provenienta celor care au facut dbrom ce este astazi, locul de nastere al acestei pagini ramane tot bucurestiul. indiferent unde va fugi si pe unde isi va duce existenta, dbrom va fi ancorat in bucuresti. noi nu ne temem de aceasta asociere.

si multumim tuturor celorlati care simt la fel si si-au exprimat gandurile in acest pachet. acesta este bucurestiul dbrom si il acceptam. pentru ca este o bijuterie intr-o lada de gunoi, sau un rahat intr-o garamada de puf. pentru ca este lumina si intuneric. curatenie si jeg. speranta si moarte. bucurestiul este in sine o contradictie.

una care ar fi pacat sa fie explicata vreodata.

sa ne fie de dbrom si de bucuresti!

.............................

[ ::: credits ::: ]

::: text: dbrom :::

update-ul tematic bucuresti. dupa o idee de: morrigain

au scris: horM0nu, anghost, dislexica, wfoster, oli, zdupitza, lu, dezaxata

au fotografiat: anghost, horM0nu, raluca stroe

dbrom dedica acest pachet de texte si fotografii:

tuturor dbromificatilor, asociatiei metro-peeperilor, prietenilor de la ealliance, mamelor noastre, mamelor lor, mamei lui adrian nastase, lui adrian nastase, lui traian basescu, conspiratiei mondiale a vecinilor de bloc, lui edward si asociatiei culegatorilor independenti de bumbac, fratilor, romanian brain reform, celor care deseneaza zidurile si cam atat caci restul nu merita.

...........
foto: anghost


pag 1 | pag 2 | pag 3 | pag 4 | pag 5 | pag 6 | pag 7 | pag 8 | pag 9 | pag 10

[c] www.dbrom.ro, decembrie 2002.