- dbrom.ro
- dbrom forum

::: nr. 10 ::: 18 - 25 martie 2002 ::: dbrom despre carte ::: dbrom@dbrom.ro :::
::: sumar :::
de ce cartea? ::: pag1
despre carti ::: pag2
cartea azi ::: pag3
ele si cartile ::: pag4
biblioteca ::: pag5
cititi baieti ::: pag6
cartile dbrom ::: pag7
::: de ce cartea?
cartea pentru ca trebuie.
cartea pentru ca vrem.
cartea pentru ca vreti.
cartea pentru ca este...cartea.
::: cine a scris despre carte?
s-au incumetat sa scrie despre carte:
dislexica - despre carti
dezaxata - cartea azi
fata verde - eu si cartile mele
horM0nu - ele si cartile
wfoster - biblioteca
ant-icar - cititi baieti
::: pre-reactii la "cartea"

am vazut ca te(a)ma este a citi, cartea etc... am vrut sa scriu: intai despre cititul in carti si cafea, apoi ca prin farmec am ajuns la concluzia ca tztzele sunt un organ social (cceea ce explica multe), iar apoi despre alienarea produsa de citirea unor carti care creeaza oamenilor slabi de inger o intelegere gresita a lumii... dar la dracu' cu tema asta... (zyraxes)

superba tematica asta, cartea... cred ca, pentru a ne face o imagine completa despre ce inseamna cartea, ar ajunge sa citim fiecare intr-o seara inainte sa punem geana de sus peste geana de jos "The Library of Babel" a lu' Borges... n-am sa scriu despre carte, fiindca as profana o fantasma sacra ce graviteaza sau leviteaza in jurul neuronului meu... atat doar, daca citesti o carte, ori refuzi realitatea, ori vrei sa o explici prin mintea altora combinata cu imaginatia si puterea ta de vizualizare... (metallic rain)

Chiar daca acum copilul bombane cand vine vorba despre carti, aceasta nu inseamna ca nu va deveni mai tarziu un cititor pasionat. (monica)

subiectul trebuie sa fie cartea. pentru ca nenorocitii astia de tineri nu citesc si nu cred ca merita sa citeasca. prefera telenovele sau zero si toate-s de kkt. ceva de carte trebuie zis si de bine. pentru ca fara cartre nai nimic. poate par extremist dar e nevoie de carti si de cititori. pacat ca toate sunt atat de scumpe. (moromete)


[c] copyright www.dbrom.ro, 2002. all rights reserved.