© dbrom, august, 2003.

Cartea 2
de: dbrom

Ne-am hotarat sa facem "Cartea 2" dupa ce am privit indelung lista de review-uri care s-a adunat in ultimele luni pe site. Zeci de carti stau acolo, cuminti si disecate, mai bine sau mai putin bine dupa putintele si cheful celor care au incercat.

Privind inapoi spre numarul tematic de acum un an jumate, care acum va deveni, invariabil, "Cartea 1" am spus ca e cu siguranta loc pentru inca un episod. Probabil intotdeauna va fi loc pentru episoade din aceasta serie.

Bucurati-va de acesta si cititi-l cu atentie. Probabil veti regasi intre aceste texte multe din sentimentele pe care le aveti fata de cartile voastre, fata de obiceiurile voastre de lectura, fata de galeria de personaje pe care ati construit-o de-a lungul anilor.

dbrom multumeste tuturor celor care au incercat sa spuna ceva despre carte: hormonu, lu, anghost, evil, IQ666, Cristina Bazavan, matias, oli, Delia Oprea, asti, Ovidiu Bufnila, der.

[ Scurte instructiuni de folosire ]: navigati printre textele acestui numar tematic folosind cuprinsul din dreapta. Deasupra lui veti gasi de fiecare daca un fragment dintr-un review de carte care exista pe dbrom. De asemenea, orice carte mentionata in acest update, care a avut parte de un review, va trimite catre acesta.


Cuprins:

::: Pe unde citim [text de: hormonu]
::: Joi si vineri [text de: lu]
::: Rasfoindu-ma [text de: evil]
::: Ibux vs. carte [text de: IQ666]
::: Printre carti [text de: Cristina Bazavan]
::: Cartile sunt oameni [text de: matias]
::: Bibliofrustrare [text de: oli]
::: O iubire fericita [text de: Delia Oprea]
::: Noua cruciada a imaginarului [text de: Ovidiu Bufnila]
::: Itinerariu [text de: der]
::: Banca de vise [text de: asti]

::: dbrom recomanda
::: Descarca sau comanda carti


textele publicate reprezinta opiniile autorilor. textele si fotografiile sunt proprietatea dbrom si a autorilor lor. reproducerea este interzisa. pentru comentarii sau sugestii scrieti la dbrom@dbrom.ro sau vizitati forumul.

 

Reviews:

Henry Miller"Totul este prada". "Sexus" te ia de guler si te propteste intr-un zid. Te ridica deasupra pamantului si iti vorbeste. Intri intr-o lume dominata de foame, femei, dans, lumini, erectii, oameni, revelatii, contradictii.
::: Henry Miller - Sexus


Cuprins:

::: Cartea 2

::: Pe unde citim
[text de: hormonu]

::: Joi si vineri
[text de: lu]

::: Rasfoindu-ma
[text de: evil]

::: Ibux vs. carte
[text de: IQ666]

::: Printre carti
[text de: Cristina Bazavan]

::: Cartile sunt oameni
[text de: matias]

::: Bibliofrustrare
[text de: oli]

::: O iubire fericita
[text de: Delia Oprea]

::: Noua cruciada a imaginarului
[text de: Ovidiu Bufnila]

::: Itinerariu
[text de: der]

::: Banca de vise
[text de: asti]

::: dbrom recomanda

::: Descarca sau comanda carti