proaste ca lemnu'

text: anghost
foto: anghost
E o chestie care imi place cel mai tare la "chestiunea feminina". Diferentierile "de gen", in masa, femeile si barbatii, ele proaste, ei porci. Minunat. Toata lumea stie ca nu e in regula sa faci diferentieri de genul "ele" si "noi", diferentieri puerile in care ele sunt asa si ei sunt asa si-asa...

Si cu toate astea ne place foarte tare sa vorbim despre femei si barbati in general. Foarte tare. Nu e stiintific, n-are nici o valoare, nu e adevarat, dar noi vorbim. Si e bine asa.

Nici o femeie nu seamana cu alta dar toate femeile sunt proaste ca lemnu'. Cum vine asta? Nimeni nu stie. Treaba e ca este usor sa te iei de femei.

Sunt o tinta usoara.

Nu se pricep la masini, nu se pricep la calculatoare si daca e asa usor de ce nu te-ai lua de ele? Au tot felul de ciudatenii anatomico-fiziologice, sunt fricoase, n-au testosteron (si multe alte lucruri), unele mai sunt si blonde parca special pentru a ne face treaba mai usoara.

Cel mai tare ne-a placut noua, oamenilor, cand ne-am dat seama ca femeile se oftica. Si stiti cand ne-am dat seama? Cand a aparut feminismul si ele au inceput sa lupte impotriva porcismelor noastre atat de amuzante si de altfel inocente. Atunci a inceput de fapt distractia si de atunci o tinem tot intr-un ras.

Si radem cu pofta pentru ca despre noi nu se va spune niciodata "ce ras isteric are!". Ha! [dbrom]

sanul dreapta te duce la pagina urmatoare
dbrom aminteste cititorilor ca textele publicate reprezinta opiniile autorilor.
toate textele si fotografiile sunt proprietatea www.dbrom.ro. reproducerea este interzisa.
[c] copyright www.dbrom.ro, 2002. all rights reserved.