intelepciunea blondei

text: bitter moon
foto: anca

Atentie: Interzis persoanelor decolorate sau iubitoare de astfel de fiinte sterse!

Decorul clasic de film de groaza. Camera roz a unei curvulite blonde de 17 anisori (gusturile nu se discuta, poate ca pur si simplu am ceva cu blondele). Asa ca daca printr-o gluma proasta a Lui Dumnezeu esti blonda domnisorico, mai bine inchide draqu pagina asta. Atunci cand te-ai nascut tu, doctorilor le-a fost mila de tine ca erai mai goala in cutia craniana decat esti acuma peste individu asta octogenar. Si au impartit in doua creierasul soricelului care misuna prin sala de operatii: un pic tie, un pic mai mult soricelului.

Ultimul client pe ziua de astazi. Si pentru ca a fost prima data pentru el, blonda ii mai arata o data drumul spre AWA.

- Bravo Juana Maria Marimar Salomea Virginica dello Pestele-fara-Solzi!, isi spune ea. Inca o zi de munca cinstita.

Rosteste apoi rugaciunea: "Doamne, fa sa se legalizeze prostitutia si la noi. Si desigur, Doamne da sa se fi impacat Guido Solzi cu prietenul lui ca sa nu mai trebuiasca sa se descarce din nou pe posteriorul meu.

- N-ai avea noroc de soacra buna, impotentule! striga Virginica vazand ca neinitiatul in tainele amorului n-a platit, invocand apoi toti sfintii si dumnezeii, printre alte bip-uri. Isi aminteste apoi inspaimantata ca nu a incheiat cum se cuvine rugaciunea si striga cu putere: "AMIN!"

Abia are timp Virginica noastra sa-si traga pe ea o fusta facuta din mai putin material decat o singura manusa ca apare Guido, un omulet minuscul, gras si chel, sare si o sfasie pe Virginica, ii ia banii si ii da si o veste buna dupa ce se satura de o anumita parte a acesteia.

- Virginica draga pestelui, deoarece traim intr-o lume foarte rapida si nonconformista, va trebui sa-ti largesti orizonturile si sa faci binele pe care numai tu stii sa-l faci si celor care sunt ca si tine. Asa o sa ajungi sa cunosti in aprofunzime pe cei din rasa ta.

(Guido se referea la femei, dar vorbea despre ele la masculin deoarece avea o teorie la care tinea foarte mult si care sustinea faptul ca populatia globului e formata doar din barbati, masculi, hombres).

- Pentru ca, Virginico, toata lumea asta e facuta doar din tarfe si din pesti. Crede-ma pe cuvant, tu te-ai nascut dintr-o tarfa si eu dintr-un peste! (fraza preferata a lui Guido cu care acesta isi incheia orice discurs).

Iese apoi, lasand-o pe Virginica in imposibilitatea de a se mai aseza pe un scaun timp de o saptamana. Virginica izbucneste in lacrimi nu din cauza durerii mult prea cunoscute ei, ci pentru ca nu avea idee cum ar putea ea satisface o fiinta asemenea ei. Un soarece. [dbrom]

sanul dreapta te duce la pagina urmatoare
dbrom aminteste cititorilor ca textele publicate reprezinta opiniile autorilor.
toate textele si fotografiile sunt proprietatea www.dbrom.ro. reproducerea este interzisa.
[c] copyright www.dbrom.ro, 2002. all rights reserved.