:::: home ::::
Home
Chestionar
Samaritenii
Texte
Plangeri
Fotografii


O idee: www.dbrom.ro. Comentati aceast update pe forum sau trimiteti comentarii prin email la dbrom@dbrom.ro

 

 
manifest

"ce merge prost in romania? intrebare cu raspunsuri multiple. numeroase. diverse. de unde incepi? ce alegi? starea de anormalitate care se manifesta in cultura, economia, politica si societatea romaneasca este omniprezenta, dar oarecum difuza. de unde incepe totul? care este cauza principala a raului? sa incercam sa gasim un raspuns la aceasta intrebare." [wfoster - 1:20]

asa suna primele randuri ale unui text pe care il veti gasi in acest update. dbrom a pregatit timp de mai mult de o luna un update care echivaleaza ca si continut cu o veritabila pagina independenta.

rezultatele chestionarului dbrom, rememorarea actiunilor "samaritenii dbrom", 17 texte, posibilitatea de a va adresa celor care va deranjeaza in romania si cateva fotografii din arhiva site-ului. acesta este update-ul tematic "'ce e prost in romania?"

aceasta nu este o versiune finala. dbrom isi rezerva dreptul de a reveni si de a adauga texte, fotografii si adrese de contact catre care te poti plange.

sa ne fie de dbrom!


au participat
au participat la acest update: toti cei 264 de repondenti la chestionarul dbrom, hormonu, anghost, lu, zdupitza, matias, oli, , dislexica, nihil, morel, wfoster, metallic rain, florin buhuceanu, marian chiriac, march hare, robert turcescu, edgar szocs, dcip, mihai musatoiu, senior citizen si toti cei care au sustinut initiativa.

multumiri
dbrom multumeste pentru acest update: siesi, baietilor de la ealliance, celor 264 de repondenti la chestionar, lui adrian nastase pentru ca exista, lui ion iliescu pentru perseveranta, comunitatii de prosti din romania pentru incapatanare, mamelor noastre si mamelor lor, lui dan alexandrescu si victor bonifaciu pentru inutilitate, lui big brother pentru omniscienta, dana nastase pentru ca numara oua, mafia pentru ca trebuie, posta romana pentru ca nu am avut nevoie de ea, aluia de la simplu, calculatorului central dbrom pentru rezistenta si in special romaniei pentru ca ne lasa sa scriem despre ea.

© dbrom, 2003. Reproducerea integrala sau partiala a acestor texte este posibila numai cu acordul www.dbrom.ro