nota: meniul de mai jos permite navigarea cronologica a actiunilor samaritenilor. click aici daca doriti sa alegeti actiunea .

<<< inapoi | home | continua >>>
Home
Chestionar
Samaritenii
Texte
Plangeri
Fotografii


O idee: www.dbrom.ro. Comentati aceast update pe forum sau trimiteti comentarii prin email la dbrom@dbrom.ro

 

 
samaritenii dbrom

samaritenii dbrom a fost o idee menita sa preceada acest update tematic. "e o idee care indeamna la actiune si reactie. nu suntem legume, iar daca totusi avem o constitutie vegetala, atunci haideti sa dam dovada de un spirit de leguma civica!", spunea manifestul acestei initiative.

ce a vrut aceasta initiativa? sa arate cu degetul! sa bata la usa celor care nu respecta populatia in slujba careia se afla si sa spuna: "nu e bine baieti! nu e bine deloc!"

manifestul samariteniilor continua: "multa lume spune ca indiferent ce faci, nu poti schimba nimic. nu comentam aceasta afirmatie si spunem doar ca nu ai de unde sa stii daca incerci. in spiritul paginii, dbrom incearca la randul sau sa schimbe ceva. sau macar sa faca niste glume amuzante care sa ii rusineze pe cei care le sufera. sau sa spuna deschis ce i se pare prost."

dbrom a initiat 5 actiuni sub marca "samaritenilor". desi ele pot fi gasite si intre articolele de pe site, ne-am gandit sa le adunam pe toate intr-un loc.

1. O harta pentru Omniasig
cand am luat la cunostiinta, printr-un articol al lui matias, ca omniasig are angajati care nu stiu ca slovenia e o tara in europa ne-am hotarat sa facem cadou firmei...o harta! [continuare]

2. Etica si Jurnalul National
cand am vazut ca jurnalul national a furat un articol de la dbrom fara sa il atribuie le-am scris si le-am adus aminte de principiile jurnalistice pe care ar trebui sa le urmeze. [continuare]

3. Premiu Scara de Lemn pentru primarii bucuresteni
deranjati de gropile din capitala dbromificati au trimis, la initiativa lui morel, o scara de lemn la fiecare primarie de sector si la primaria generala a capitalei. scara a fost menita sa ajute sutele de soferi care isi distrug nervii si masinile prin gropile bucurestiului. [continuare]

4. Atentie trec vehicole RATB
dbrom a preluat seria de e-mailuri, raspunsuri si comentarii legate de transportul local din bucuresti publicata de prietenul nostru andix pe forumul www.anchete.ro. vedeti pe aceasta cale cum raspunde RATB-ul la provocari. [continuare]

5. RATB se intoarce
un cititor al dbrom a raspuns propunerii noastre de a scrie RATB-ului sau de a ne trimite rezultatul unor discutii avute cu regia de transport local. trahanache schimbase deja niste e-mailuri cu RATB-ul in acest an si s-a gandit sa ni le trimita.
[continuare]

navigare dupa actiune

© dbrom, 2003. Reproducerea integrala sau partiala a acestor texte este posibila numai cu acordul www.dbrom.ro