nota: bara de meniu de mai jos permite navigarea intre textele din acest update. click aici pentru lista completa de texte.

<<< inapoi | home | continua >>>

Home
Chestionar
Samaritenii
Texte
Plangeri
Fotografii


O idee: www.dbrom.ro. Comentati aceast update pe forum sau trimiteti comentarii prin email la dbrom@dbrom.ro

 

 
mitingul pinguinilor | de: robert turcescu (europa fm)

E rau ca nu exista solidaritate de breasla. Jurnalistii romani, impartiti si polarizati functie de interese politice si financiare au uitat ce inseamna solidaritatea. Ma astept sa vad mai degraba un miting al pinguinilor la Polul Nord decit o actiune comuna a
ziaristilor romani. De fapt - si trebuie subliniat acest lucru - o actiune concreta, ca de vorbe sintem satui. Cred ca e cel mai grav si nefericit lucru din mass-media romanesti.

In rest, sigur ca se mai poate vorbi si de salarii mici, si de nerespectarea deontologiei profesionale, si de coruptie, si de lipsa de pregatire din domeniu si de multe altele.

Poate nu intimplator insa, ameliorarea acestor stari de rau care incearca sireaca presa romana tine tocmai de realizarea solidaritatii de breasla. Parerea mea.


navigheaza dupa textul dorit

daca nu doresti sa folosesti bara de navigare din partea de sus a paginii, poti naviga textele folosind lista de mai jos.

up

© dbrom, 2003. Reproducerea integrala sau partiala a acestor texte este posibila numai cu acordul www.dbrom.ro